| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

21.7.2013 16:19:35 angrešt

Re: dětské přesnídávky

Pokud je budeš klasicky sterilovat těch cca 20 minut, tak tam cukr být nemusí. A klidně tam můžeš dát ten glukopur, což je glukosa.

Cukr je nutný tam, kde se nesteriluje, např. v marmeládách. Tam je potřeba dát cukr:ovoce v poměru 1:1, což je hranice, kdy glukosa a fruktosa (na něž se sacharosa varem v kyselém prostředí rozloží) dostatečně osmoticky chrání.
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Domácí dětské přesnídávky Da+Vi+Ma 21.7.2013 8:20
*Re: dětské přesnídávky Delete 21.7.2013 8:28
*Re: dětské přesnídávky Jája 21.7.2013 11:43
**Re: dětské přesnídávky Bystrouška + liščátko 9/11 21.7.2013 14:8
*Re: dětské přesnídávky el + 2 21.7.2013 15:18
*Re: dětské přesnídávky angrešt 21.7.2013 16:19
**Re: dětské přesnídávky Da+Vi+Ma 21.7.2013 20:10
*Re: dětské přesnídávky Romča+V.6/03+L.5/08 21.7.2013 22:49

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.