| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

10.10.2012 14:00:37 Půlka psa

Re: Co dává cukrářským výrobkům dlouhou trvanlivost?

Nejen kupované. Málokdo skladuje vánoční cukroví v ledničce. Peče se před Vánoci, skladuje doma a spoustě lidí leží celé svátky na stole až do tří králů. A taky je v tom většinou máslo a vajíčka a někde možná i mléko. Vím, není to taková doba, ale stejně... Řekla bych, že je to tím, že neshnije a nezplesniví, protože je to malá suchá věc, ale proč to upečené máslo úplně obyčejně nežlukne, to fakt nechápu.
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Co dává cukrářským výrobkům dlouhou trva... koré 10.10.2012 13:45
*Re: Co dává cukrářským výrobkům dlouho... Jana, 2/07+10/08+5/11 10.10.2012 13:53
**Re: Co dává cukrářským výrobkům dlou... Půlka psa 10.10.2012 14:0
*Re: Co dává cukrářským výrobkům dlouho... lampetra 10.10.2012 13:54
*Re: Co dává cukrářským výrobkům dlouho... Inka 10.10.2012 15:3
*Re: Co dává cukrářským výrobkům dlouho... Vaitea 10.10.2012 15:6
*Re: Co dává cukrářským výrobkům dlouho... angrešt 10.10.2012 17:48
*Re: Co dává cukrářským výrobkům dlouho... Signoret 10.10.2012 17:53

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.