| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

27.9.2012 14:24:38 Martina 78 + 2 kluci+1slečna

Re: Domácí přesnídávka - recept

Já jsem dělala hodně přesnídávek. Ovoce rozvaříš, pak rozmixuješ dáš do vyvyřených sklenic a dala jsem pak na plech do trouby na asi 180 stupňů 8 minut.

Na pekáč tedy dát hadr nebo utěrku a cca 2-3cm vody do toho postavit skleničky aby se nedotýkaly a pak vyndáš a postavit dnem nahoru.. Nic se nezkazilo a nedala jsem kapku cukru. Do jablek bych asi dala třeba trochu banánu, ale záleží na chuti..

Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: Domácí přesnídávka - recept Jíťa+10/09+05/12 27.9.2012 14:11
*Re: Domácí přesnídávka - recept Martina 78 + 2 kluci+1slečna 27.9.2012 14:24
*Re: Domácí přesnídávka - recept Dáňula 27.9.2012 14:25
**Re: Domácí přesnídávka - recept Kač. ♀ + ♂ 27.9.2012 14:46
***Re: Domácí přesnídávka - recept donjamimonja 27.9.2012 15:18
*Re: Domácí přesnídávka - recept Delete 27.9.2012 15:27
**Re: Domácí přesnídávka - recept Delete 27.9.2012 15:30
**Re: Domácí přesnídávka - recept Beruška+J02A07T10 27.9.2012 16:54
***Re: Domácí přesnídávka - recept Jája 27.9.2012 17:12
***Re: Domácí přesnídávka - recept Delete 27.9.2012 19:12
*Re: Domácí přesnídávka - recept Beruška+J02A07T10 27.9.2012 16:52

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.