Re: Kam dáváte v malém bytě "špinavé" nebo rušivé věci?
Anni, to řeší myčka - je to dokonalá skříň na špinavé nádobí
Na lodi to musí být větší problém.
Mně to fakt ani nepřijde, jsem takhle zajetá, kuchyň jsme si navrhovala sam - jsem přeučený levák, takže v praváckých kuchyních jsem hrozně nemotorná.
Ale zas úplně levácká by mi taky nesedla, jelikož jsem si přeučením zvykla držet nůž v pravé a levou krájet moc neumím. Takže mám kuchyňského hybrida a pohybuje se mi v něm snadno a mám podle svého udělaný i systém, abych z jedné strany brala potraviny přes umytí/krájení/vaření/pečení a na druhém konci z kuchyně lezou hotová jídla
Nic se mi nekříží, nepřehmatávám a tak.
Jo, a hodně využívám varnou desku. udělám si plán vaření, pak vše k umytí umyju a očistím, pak zapnu dětskou pojistku desky, aby se omylem nepustila, a na ní položím prkýnko a misky a vše nakrájím, nebo dám vál a vyválím těsto...zatím třeba už dám dělat "trubní chod", protože trouba běžet může, a pak teprv pustím varnou desku a hrnce. Zatím už trouba dopeče a chladne, takže do ní odkládám třeba plech s hotovým moučníkem, protže na linku by se mi nevešel a tak.
Nevadí mi to, fakt.
Spíš naopak, když občas vařím ve veliké kuchyni u rodičů na chalupě, tak z toho nečekaného prostoru trpím takřka kuchyňskou agorafobií -tóoolik místa na lince!
Odpovědět