Re: Kam dáváte v malém bytě "špinavé" nebo rušivé věci?
Anni, to není žádná hrůza, vařit v maličké kuchyni. Jen člověk nesmí vařit chaoticky, aby se mu pořád někde válelo něco rozdělaného. Chce to naplánovat postup a pak jet po jednotlivých úkonech a špinavé nádobí skládat do myčky a stále udržovat čistou pracovní plochu. A dodržovat "správnou kuchyňskou praxi" (analogie správné laboratorní praxe) - tj. mám třeba systém v prkénkách, že na maso mám s růžovým rantlem, abych to nikdy neprohodila a třeba nekrájela zeleninu na salát po kuřecím mase a tak, protože víc než jedno prkénko v jednom okamžiku na lince mít nemůžu, to se nevejde. Pořád sklízím a umývám pracovní plochu, nijak mi to nepřijde, jsme schopna bez problémů uvařit mnoho chodů pro spoustu lidí najednou, jen si to musím rozplánovat, aby se mi třeba časově nepotkal na lince vál a zapékací pekáč, to by se nevešlo
Odpovědět