| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

18.11.2011 12:43:12 Miilu

Re: tvrdý patizon

to je škoda, dala ti starý, ztvrdne když delší dobu někde leží....tím myslím měsíc až dva, když je čerstvý, bývá krásně měkounký....asi bych ho vyhodila, případně zatím vystavila jako dekoraci, určitě bych ho už nejedla...
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Tvrdý patizon Nevímsirady 18.11.2011 11:41
*Re: tvrdý patizon Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. 18.11.2011 12:34
*Re: tvrdý patizon ...neviditelná... 18.11.2011 12:39
*Re: tvrdý patizon Miilu 18.11.2011 12:43
*Re: tvrdý patizon Inka 18.11.2011 12:53
**Re: tvrdý patizon aach 18.11.2011 13:50

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.