Já to dělám tak - z logisticko/organizačních důvodů, že o víkendu kupuju pořádný bochních žitnopšeničného kváskového chleba, který zabalím do čisvé vyvařené a vyžehlené utěrky a dám do spíže - takto vydrží v pohodě 4 dny měkký s křupavou kůrkou. Na další 3 dny potuje zbytek zabalený v utěrce do igelitového pytlíku, než ho dojíme. Tento chleba nám chutná víc, než všechny pšeničné.
V mrazáku mám zmražený pytlík krájeného lámankového chleba, odebírám po plátcích a rozmražuju - opekám v topinkovači - máme to tak rádi.
Co se ostatního pečiva týče - mám doma vždycky zásobu předpečených bagetek, které před jídlem v potřebném množství jen dopeču v troubě - máme je moc rádi a jejich dopečení (cca 8min) navíc krásně provoní byt. Není nic lepšího než chroupat teplou bagetku
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.