| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

29.9.2011 19:52:07 Karavela

Re: Patizon

Patizony v pohodě vydržej klidně do března, pokud se skliděj ve stádiu zralosti s pevnou slupkou. Měli jsme je běžně na nevytápěný chodbě a postupně se odebíraly, stačí oloupat a dál použít
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Jak zpracovat patizon? kach.na 29.9.2011 19:38
*Re: Patizon Karavela 29.9.2011 19:52
**Re: Patizon Karavela 29.9.2011 19:56
*Re: Patizon šatranka 29.9.2011 20:0
**Re: Patizon šatranka 29.9.2011 20:1
**Re: Patizon Karavela 29.9.2011 20:2
***Re: Patizon kach.na 29.9.2011 20:34
*Re: Patizon Bouřka 29.9.2011 20:12
**Re: Patizon kach.na 29.9.2011 20:31
***Re: Patizon šatranka 29.9.2011 20:33

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.