lidi byli jak kudlanky
no a moje otázka je taková, zda v případě prodeje pouze na takovýchto jarmarcích a např. farmářských trzích, musíme mít živnosťák a tudíž i odpovídajícím způsobem zařízenou kuchyň, což absolutně není v našich možnostech, mít několik lednic, oddělený prostor od bydlení, nerez stoly atd. Nebo se na takovéto ,,rukodělno-domácí,, výrobky občasně prodávané vztahuje jiná vyhláška? Jak se na to tváří hygiena? Samozřejmě, že máme to neválíme doma na hliněný podlaze, ale sterilní prostředí to taky není, prostě normální kuchyně a normální trouba, vše čisté, ale normální.
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1
Tříkrálový průvod PrahouPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.