| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

19.7.2011 19:14:25 Pufík

Marmeláda z domácí pekárny

Dobrý večer,
prosím o radu - chystám se dělat meruňkovou marmeládu v domácí pekárně. V předpisu stojí, že se do směsi dá jen 500 g meruněk a 400 g cukru. Ale nikde ani slovo, že by se tam přidával nějaký GelFix nebo něco podobného... Ztuhne to i tak?
Od GelFixu si totiž slibuji, že by se snížilo množství použitého cukru...
Co vy? Dáváte ho tam, nedáváte? ~:-D
Moc děkuji, jsem začátečník ~:-D
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Marmeláda z domácí pekárny Pufík 19.7.2011 19:14
*Re: Marmeláda z domácí pekárny K+H 19.7.2011 19:32
*Re: Marmeláda z domácí pekárny Táni+dvojčátka 7/08 19.7.2011 20:3
**Re: Marmeláda z domácí pekárny Boubí 19.7.2011 20:35
***Re: Marmeláda z domácí pekárny Pufík 19.7.2011 21:11
*Re: Marmeláda z domácí pekárny Jája 20.7.2011 8:48

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.