| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

14.6.2011 13:45:07 Mája+M(7/11)

Re: květák

Jenom opláchnout a napěchovat do sáčků, možná radši už rozporcovaný, aby sis pak mohla vytáhnout, kolik budeš zrovna potřebovat a ne celou hlávku. Já květák nevařím nikdy, takže nevím, proč bych ho měla vařit před zmrazením ~d~
Odpovědět
Průběh diskuze (19 názorů)
Téma: Mražení květáku a je to? 14.6.2011 11:7
*Re: květák Katka. 14.6.2011 11:15
**Re: květák a je to? 14.6.2011 11:16
***Re: květák Katka. 14.6.2011 11:19
*Re: květák Magdina 14.6.2011 11:17
*Re: květák Kukurice29+3. 14.6.2011 11:18
**Re: květák a je to? 14.6.2011 11:32
***Re: květák Kukurice29+3. 14.6.2011 12:10
*Re: květák X E N A 14.6.2011 11:21
**Re: květák a je to? 14.6.2011 11:24
***Re: květák X E N A 14.6.2011 11:26
****Re: květák Luc. 14.6.2011 11:32
*****Re: květák a je to? 14.6.2011 11:33
******Re: květák Luc. 14.6.2011 11:34
*Re: květák Luc. 14.6.2011 11:28
*Re: květák pearl 14.6.2011 11:28
*Re: květák remus 14.6.2011 11:33
*Holky děkuju... a je to? 14.6.2011 12:38
*Re: květák Mája+M(7/11) 14.6.2011 13:45

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.