| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

3.6.2011 18:22:46 remus

Re: Jahodová marmeláda

Nedoporučuji 2.1 ale 3.1, pokud máš tedy sladké jahody, v tom 3:1 se přidává méně cukru a ta marmeláda je moc dobrá, není přeslazená, jinak já tedy kupuji roky Gelfix, 2:1 používám na rybíz a meruňky, 3:1 na jahody a jablka
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: Jahodová marmeláda Krevetka 3.6.2011 16:48
*Re: Jahodová marmeláda Mysterious 3.6.2011 16:54
**Re: Jahodová marmeláda Skapik,Ráďa93,Hanek97,Maty06 3.6.2011 17:1
**Re: Jahodová marmeláda Monalíza 3.6.2011 19:17
*Re: Jahodová marmeláda angrešt 3.6.2011 17:5
**Re: Jahodová marmeláda angrešt 3.6.2011 17:8
*Re: Jahodová marmeláda červík + V. 6/03 + L. 5/08 3.6.2011 17:10
**Re: Jahodová marmeláda červík + V. 6/03 + L. 5/08 3.6.2011 17:10
*Re: Jahodová marmeláda Hankie+3 3.6.2011 17:17
**Re: Jahodová marmeláda Krevetka 3.6.2011 17:43
*Re: Jahodová marmeláda remus 3.6.2011 18:22

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.