, jedla jsem málo masa. Abych nejedla pořád kuřecí, střídám to s různýma rybama (i plechovkovým tuňákem ve vlastní šťávě), tofu (uzené je docela dobré, na to bílé bez chuti si člověk musí trochu zvykat, lepší je nakrájet na malé kousky a hodit třeba do salátu), šmakounem (studený je hnusný, ale když se nakrájí na malé kousky a osmahne, není to špatné - lépe ovšem zamíchat do rýže a zeleniny), nízkotučnými sýry, vyokoprocentní šunkou a luštěninami (červená čočka je rychle uvařená, dobrá je cizrna, - luštěniny nemám ráda ve velkém množství, tak jich udělám míň a do něčeho je přihodím). To jen tipy na pestrost...
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.