schumi1 |
|
(26.5.2019 8:46:51) Používáte potravinovou folii, mikroten, utěrku nebo nic a máte pak zaprasenou kuchyň? Strašně se mi líbí maso klepat "přes" něco,ale zároveň ve mně hlodají pochybnosti, že se nějaké mikročásti dostávají do masa
Jak naklepává maso Angrešt?
|
magrata1 |
|
(26.5.2019 8:54:36) klepu bez přikrytí, kuchyň zaprasenou nemám. Nemlátím do toho, aby lítaly kusy kolem.
|
|
Marika Letní |
|
(26.5.2019 8:56:58) Přes mikroténový sáček... nebuším do toho moc, tak snad k nějakému přenosu nedochází...ale nepřemýšlela jsem o tom dosud.
|
|
Simeona+3 |
|
(26.5.2019 9:04:13) Nepoužívám nic, nikdy by mě nenapadlo klepat přes něco a kuchyň špinavou nemám. Jakou silou do toho masa mlátíš ?
|
schumi1 |
|
(26.5.2019 9:16:39) Mlátim tak nějak normálně, ale stejně je okolí mírně kontaminováno... Viděla jsem to u některého z těch profi kuchařů, používal potrav.folii... Ale protože jsem měla velmi nemocné dítě (onko), přemýšlím o lecčems, jak ty nebezpečné látky aspoň trochu eliminovat... Asi mě to poznamenalo, holt.
|
Pam-pela |
|
(26.5.2019 10:20:06) Klepu bez niceho. A jsem strasne rafa, ze jsem zachytila info, ze je klucik? uz v poradku. Vzpomnels jsem si mnohokrat.
|
|
|
|
* Liv |
|
(26.5.2019 9:18:04) klepu paličkou, nic kolem nelítá, asi mám špatnou techniku
|
|
Slonisko |
|
(26.5.2019 9:22:07) Pěstí nedělám to často (řízky u nás moc nejedou) a nejsem schopná si koupit paličku na maso, vždycky když si v obchodě vzpomenu, tak se mi žádná nelíbí.
|
|
|