| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Zavařování domácí játrové paštiky

 Celkem 2 názorů.
 vertigo 


Téma: Zavařování domácí játrové paštiky 

(26.10.2013 23:30:09)
Ráda bych udělala domácí játrovku do zásoby, ale nevím přesně jak ji uchovávat. Vím, že lze zamrazit, ale zajímalo by mě, jak konkrétně se dá zavařit. Játrovku dělám tak, že orestuji cibulku, kuřecí játra, pak rozmixuji s máslem a smetanou (+ koření). Když ji dám do skleniček, lze ji pak sterilizovat v troubě? Na kolik stupňů a jak dlouho? A předpokládám, že by bylo lepší to druhý den zopakovat. Ale potřebovala bych vědět ty konkrétní údaje (se zavařováním nemám zkušenosti). Díky moc!
 Girili 


Re: Zavařování domácí játrové paštiky 

(27.10.2013 9:27:53)
My zavarujeme klasicky v zavarovacim hrnci. Ale delame jinou - veprovou, bez masla a smetany, nebo co jsi to tam psala. Zavaruje se dobre, nekazi se. Jen je potreba dat max. neco malo nad polovinu sklenicky.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.