Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník **rodičák 2008
Jak na formuůáře. Zhiěťovala Audrey na sociálce a tohle jí řekli:


 Články 11 z 1 
 formuláře**rodičák 2008

Žlutý papír - žádost o rozhodnutí o volbě nároku na rodič. příspěvek - jak píše Leny, tak vyplníte pouze, zda chcete rodičák do tří let, když do čtyř, tak se nevyplňuje.

Zelený papír - žádost o rodičovský příspěvek - vyplnit mimo bodu C. - druhý rodič - podali žádost, zda se to má opravdu vyplňovat, pokud jim řeknou, že ne a byl by to nesmysl, tak by jste to tam musely vyplňovat znovu celé bez toho otce...

No a fialový papír není na přídavky - ale Potvrzení o nároku na dávky ovlivňující nárok a výši rodič. příspěvku - ten si podle mě, chtěla nechat Vicky vyplnit od sociálky. záleží, kdo vyplácel mateřskou - pokud zaměstnavatel - vyplňuje on, pokud sociálka - vyplňuje ona, ale POZOR, nemusí se nikam chodit a tento papír není pro nás třeba. Řekli mi na úřadě, že když už tam jedno doložení o vyplácené mateřské mají - což ano, když dostáváte rodičák - tak jim to stačí a není třeba jej dokládat znovu.

dále - každý musí v lednu podat žádost o rodičák, protože všem končí - viz zelený papír a žlutý se podává v 21 měsíci narození dítěte. Vím, že to máme skoro všechny v lednu, tak tam nemusíme dvakrát, ale pokud má někdo 21měs. v únoru a dále, tak musí žlutý jit odevzdat v unoru a dále. Dřív to nepřijmou, aspon tady u nás ne.

Více ...
Vložil: *spravce* dne 5.12.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Články 11 z 1 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.