Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Patizonové karbenátky

Autor: Ivik44, Adam 6.12.06 , 29.9.2008

Ingredience: 1 patizon, 150 g eidamu, 100 g sunkoveho salamu, 1 vejce, 3-4 lzice hrube mouky, sul, strouhanka, olej

Postup: Patizon a syr nastrouhame, pridame nadrobno nakrajeny salam, vejce, mouku, osolime a dobre promichame. Z hmoty tvarujeme karbanatky, obalujeme je ve strouhance a smazime.<BR>Podavame s brambory a zeleninovym salatem.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 467 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.