Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Kapr trochu jinak

Autor: Evule+Kubík 02/07+Adélka 09/08 , 5.1.2008

Kapra naporcujeme na tzv. podkovy (já dělám jen z pulek)


Připravíme marinádu:


4 pol. lžíce tatarské omáčky, 1 po. lžíce hořčice, 1 pol. lžíce soli, 1/2 lžíce mlet. pepře, 1/2 lžíce mlet. papriky, 1 pol. lžíce solamilu, 1 pol. lžíce drceného kmínu, česnek dle chuti, šťáva z 1/2 citronu, půl dl. piva


Na obalení: polohrubá mouka smíchaná s grilovacím kořením


Porce kapra vložíme do marinády, kde ho ponecháme 24 hodin, potom obalíme a vložíme do rozpáleného oleje. Jako přílohu podáváme bramborovou kaši.


Dobrou chuť:o)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 790 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.