Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Guláš bez míchání

Autor: Flylady , 4.10.2007

GULÁŠ BEZ MÍCHÁNÍ
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 kg vepř. masa - nejlepší je z plecka, 3 větší cibule, 5 stroužků česneku, 2 čaj. lžičky guláš koření (může být i kari), 3 čaj. lžičky sladké ml. papriky, 3 polévkové lžíce solamylu, sůl, pepř, 2 masoxy , feferonka, 0,75-1 l vody -
POSTUP PŘÍPRAVY

tento receptík není můj, ale objevila jsem ho na babinetu, takže si ho dovoluji tady zveřejnit, protože je opravdu skvělý a ohlasy měl obrovské, nejdříve jsem měla strach "nekoukat" pod alobal, ale vydržela jsem a povedlo se. doporučuji vyzkoušet, nenáročné na čas !!!! a je úplně jiný než klasický guláš.

maso a cibuli nakrájet, smíchat ostatní suroviny, pořádně promíchat (masoxy rozpustím v malém hrníčku a pak doliju do 1 l vodu), dát vše do pekáče, je lepší do simaxové misky, přikrýt alobalem a péct na 250 st. asi 1,5 hodiny. NEDOLÍVAT VODU, NEMÍCHAT, NESUNDÁVAT ALOBAL. Výborné s chlebem, těstovinama, rýží, knedlíkem.


 


Pozn. lze s úspěchem dělat i z hovězího, jen ho necháme  v troubě cca 2 hodiny.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 972 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.