|
|
Fusilli s kuřecí masem a nivou/nebo žampión. omáčkou |
|
Autor: Darinka+Natálka , 16.4.2007 | |
| Kuřecí maso na kostičky nakořeníme jak jsme zvyklí(my kořeníme steak kořením), osmahneme na pánvi na oleji, pak až maso je osmahnuté:
S NIVOU
-vylijeme olej, zalijeme smetanou(Dueto nebo modrá italská od Novaca-obě jsou rostlinné-na vaření omáček nejlepší)ale můžeš dát i obyč. na vaření, přidáme srouček česneku(na 1 porci), postrouháme nivu, promícháme, povaříme.
SE ŽAMPION. OMÁČKOU
-přidáme nakrájené čerstvé žampióny, chvilku orestujeme, pak vylijeme olej, přidáme smetanu(dueto nebo .....), zakápneme sojovkou, dochutíme vegetou, promícháme, povaříme.
Dáme si uvařit těstoviny, my děláme fusilli(vrtulky), teplé dáme na talířek, zalijeme nivovou nebo žampion. omáčkou s kuřecím masem, postrouháme eidamem 30% a ještě nakrájeným porkem. |
|
Zobrazeno doposud 778 x.
|
|