Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Fusilli s kuřecí masem a nivou/nebo žampión. omáčkou

Autor: Darinka+Natálka , 16.4.2007
Kuřecí maso na kostičky nakořeníme jak jsme zvyklí(my kořeníme steak kořením), osmahneme na pánvi na oleji, pak až maso je osmahnuté:

S NIVOU

-vylijeme olej, zalijeme smetanou(Dueto nebo modrá italská od Novaca-obě jsou rostlinné-na vaření omáček nejlepší)ale můžeš dát i obyč.
na vaření, přidáme srouček česneku(na 1 porci), postrouháme nivu, promícháme, povaříme.

SE ŽAMPION. OMÁČKOU

-přidáme nakrájené čerstvé žampióny, chvilku orestujeme, pak vylijeme olej, přidáme smetanu(dueto nebo .....), zakápneme sojovkou, dochutíme vegetou,
promícháme, povaříme.

Dáme si uvařit těstoviny, my děláme fusilli(vrtulky), teplé dáme na talířek, zalijeme nivovou nebo žampion. omáčkou s kuřecím masem, postrouháme
eidamem 30% a ještě nakrájeným porkem.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 778 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.