Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Segedýnský guláš

Autor: JARKA, Simona 10/96,Adam 04/07 , 7.12.2006
 


























Ingredience:
 
cibule
sůl
mouka hladká
smetana kysaná
maso vepřové 500 - 700 g
zelí sterilované nebo kysané 700 g
paprika mletá, drcený kmín, pepř

Postup přípravy:

Cibuli nadrobno nakrájíme, osmažíme do zlatova, přidáme na krostky nakrájené maso, osmažíme, vmícháme papriku.K masu přidáme zelí s trochou vlastní šťávy a vše dusíme do měkka. Zahustíme moukou, můžeme přidat zakysanou smetanu.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 670 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.