Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Bertini, Croozer, Inglesina Twin Jet

Autor: Radka, Míša+Víťa 01/05 , 28.8.2006

Při pořizování kočárku jsme vycházeli z toho že bydlíme v paneláku a potřebujeme projet dveřmi. Kočár jsme měli uskladněný v kočárkárně. Dále bylo podmínkou kočár vidět a vyzkoušet, což byl trochu problém.


 


Bertini – 4 kolka se všemi koly aretovacími. Kluci jsou zimní a tak byli ve fusaku a v taškách.  Tašky jdou použít i jako fusak, ale je to tak na jaro, podzim. Potom byli jen kočáru. To mi vadilo, že kočár má nízké bočnice, tudíž i jako mimča museli být připoutaní. Vyřešili jsme to samostatnými kšíry, byli připoutaní. ale měli více volnosti, navíc často leželi na bříšku. Jako sporťák není nic moc, je hodně vysoký. Jezdí se s ním velice lehce, i najíždění na obrubníky, taky je dobrý do terénu. Jezdili jsme s ním 1,5 roku, teď čeká na zimu.


Docela problém byl s kolečky, často padaly. Jdou lehce nasadit, ale chce to cvik. Taky jsme měli 1 reklamaci na kolečko. Ložisko, či co je plastové…


 


Na kolo jsme pořídili Croozer. Je rozložený a složený v cuku letu. Je super, ale delší trasy jsem sama nezvládala. Pro děti je taky fajn, myslím, že otřesy netrpí. Jen ta jeho šířka. Musela jsem ho rozlošit, vynést a složit, a tohle absolvovat každý den… u toho hlídat děti ať neutečou. Myslela jsme, že jej budem používat jako sporťák, ale z tohoto důvodu jsme nakonec koupili ještě z druhé ruky golfky.


 


Inglesina Twin Jet – mají madlo před dětmi a spojenou rukojeť. O prostřední kolečka nezakopávám a příjde mi díky nim stabilnější a pevnější. Do dveří se vejdu a navíc do výtahu apod. jdou i dětmi připosložit. Taky se s nimi dá vjet do lehčího terénu, ale je to dřina. Lehce je složím a naložím do auta, to s Bertinim nešlo (je velice objemný a já nemám 1,8 m)


 


Na závěr. S kočáry jsme se všemi spokojeni, žádný jsme neměnili proto, že by nám nevyhovoval. Kdybych pořizovala kočár dnes asi bych vybrala nějakou trojkolku, ta by mi mohla vydržet po celou dobu. Např. Zekiwa –kdyby nebyla tak široká. Teď jsem objevila kočár Jogger Twin – projede dveřmi a má přední otáčecí kolo.


 


 


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1303 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.