Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Římský hrnec

Autor: Flylady , 27.9.2005



Amelka

Dotaz: 1. jaký je dobré koupit? určitě uvnitř glazovaný, ne? 2. je jich jistě víc druhů, na co si dát při koupi pozor?


Andrea


mam horkovzdusnou troubu...zkousela jsem to jen jednou, troubu na max a i tak bylo maso za hodku a pul syrove a to tak ze uplne..Nemate s tim nekdo zkusenosti?


Ivča/Sandra 14.8.2004 


Normálně v něm dělám v horkovzdušné troubě. Nesmí se ale opravdu otevřít . Jinak z něj vyprchá ta pára a pak se možná stane, že to měl někdo syrové. Já do něj nahážu různou zeleninu, na to maso, nekdy i přílohu a dělám to vše v jednom. Občas to lehce podleju červeným vínem a ta vypečená šťávička je pak delikátní. Když má někdo rád kůrčičku tak to pak dopíkám nachvíli otevřené. Nedám na něj dopustit.

Co se týká druhů. Já nemám vylívaný, Je takový drsný z obou stran.


Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 782 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.