Dotaz: 1. jaký je dobré koupit? určitě uvnitř glazovaný, ne? 2. je jich jistě víc druhů, na co si dát při koupi pozor?
Andrea
mam horkovzdusnou troubu...zkousela jsem to jen jednou, troubu na max a i tak bylo maso za hodku a pul syrove a to tak ze uplne..Nemate s tim nekdo zkusenosti?
Ivča/Sandra 14.8.2004
Normálně v něm dělám v horkovzdušné troubě. Nesmí se ale opravdu otevřít . Jinak z něj vyprchá ta pára a pak se možná stane, že to měl někdo syrové. Já do něj nahážu různou zeleninu, na to maso, nekdy i přílohu a dělám to vše v jednom. Občas to lehce podleju červeným vínem a ta vypečená šťávička je pak delikátní. Když má někdo rád kůrčičku tak to pak dopíkám nachvíli otevřené. Nedám na něj dopustit.
Co se týká druhů. Já nemám vylívaný, Je takový drsný z obou stran.
|