Deníky Fotoalba Vzkazy
    

Patří do deníku

29. 5. 2013

Autor: vallan , 29.5.2013
Od chirurgického zákroku na zubu moudrosti si Haník moc radostí nevyskakuje. Léčba antibiotiky zabrala a bolest o pár kroků ustoupila, ale místo toho přinesla Markétka nějaký "dárek" ze školky, který Haníka poslal do postele. To ještě včera Haník podstoupil ústní test ze švédštiny; výsledek zatím neznáme.

V pondělí odpoledne jsme se byli podívat ve školce, kam chodí Markétka,abychom s ostatními dětmi a rodiči přivítali jaro. Děti na zahradě před školkou zapěly pár písní a následovala volná zábava. Té jsem se neúčastnil, protože jsem odcválal na kurz švédštiny do centra, ale ze spolehlivého zdroje vím, že si rodiče grilovali uzené masné výrobky na společném grilu a společně či méně je pak i s dětmi snědli.

V pátek nás čeká podobná taškařice, tentokrát v podání Zuzanky a jejího spolužactva. Doufám, že Haník bude v pořádku, určitě by ji moc mrzelo, kdyby jí to uteklo.

Zuzanka si dneska vytrhla poprvé sama jeden z rozviklaných zubů - očekává za to víc penízků od zubní víly, protože byla statečná, když si hrála na zubaře.

Markétka prochází dost vzdorovitým obdobím a domluvit se s ní je často hodně namáhavé - bohužel nezřídka ve chvílích, kdy jsme ve spěchu. Ale, co nás nezabije, to nás posílí.. aspoň na chvíli.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 375 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.