Deníky Fotoalba Vzkazy
    

Patří do deníku

Vysvědčení, slovní hodnocení II.

Poskytla Fatale

Autor: Žluťásek. , 2.2.2013

Tělesná výchova se samozřejmé také inspirovala pravěkem a starověkem. Naučila ses střílet z luku jako pravěcí lidé nebo lukostřelci v Egyptě, cvičila jsi jógu, zkoušela jsi některé z olympijských sportů. Po vzoru starých Mayů jsme hráli míčové hry nebo běhali štafetu jako běžci v Peru.


Začala jsi pravidelně před výukou běhat 400m, chodíš na lezeckou stěnu, jindy zase plavat, tak si zlepšuješ svoji fyzickou výkonnost.



Některá historická témata jsi probírala i v angličtině. Rozšiřuješ si slovní zásobu, pohotově reaguješ v rozhovoru, čteš encyklopedie v angličtině, sleduješ pohádky, dětské filmy a historické dokumenty v originále. Dokonce také telefonuješ s rodilým mluvčím.



Pracovala jsi každý den po malých kouscích, ale dohromady je to velký kus práce. Stejně tak pracuješ i na sobě, učíš se vycházet se sourozenci a při tom nezapomínáš sama na sebe. Je důležité umět říct, co si myslíš, co cítíš a jednat podle toho. Brzy budou pololetní prázdniny, jsou sice krátké, ale užij si je, hraj si a raduj se.


Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 681 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.