Deníky Fotoalba Vzkazy
    

Patří do deníku

13. 9. 2010

Autor: vallan , 13.9.20104 roky 10 měsíců 3 týdny 4 dny života dítěte
Jak ten čas letí; Zuzanka začala chodit do školy (jakýsi přípravný ročník, zvaný Reception), v uniformě modré barvy jako průvodčí se ráno nadšeně vypravuje do školy, škola ji baví. Haník má dost rušná rána - nachystat obě holčičky na odchod do školy - navíc Zuzance chystá obědy, protože nejsme příznivci obědů připravovaných ve škole (vesměs sendviče, jak jsem pochopil). Zuzanka si dává ve všem načas a už asi třetí den školy přišly pozdě, trošku trapas, pročež jsme přes internet zakoupili koloběžku, abychom Zuzanku zrychlili a zároveň jí to pomůže vylepšit rovnováhu pro jízdu na kole (ještě nejezdí bez přídavných koleček).

V Zuzančině ročníku je zatím jenom šest dětí a jsou ve třídě dohromady s prvňáky (o rok staršími dětmi). V lednu se pak připojí další skupina přípravkářů a budou mít samostatnou třídu. zatím si hodně hrají, spíš si tak zvykají na školní režim. Před týdnem nás Zuzi překvapila, když na papír napsala číslovky od jedničky do sedmičky a taky se umí bezchybně podepsat. Asi pomáhá nějakému prvňákovi s úkoly.

Začal opět balet a step, dnes byla poprvé. Nic jsem z ní nedostal, chtěla se raději podívat na pohádku než si povídat s tatínkem.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 627 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.