Deníky Fotoalba Vzkazy
    

Patří do deníku

7. 5. 2009

Autor: vallan , 8.5.20096 měsíců 2 týdny 3 dny života dítěte
Nebudu se vracet k Markétčině střevní pohromě, která nás postihla před dvěma týdny, nakonec asi byly na vině prodělané neštovice. Jen, Markétko, když bys chtěla vědět víc, zeptej se nás na Tvé zasunuté střevo, když Ti bylo šest měsíců. Jsem si jistý, že i po patnácti nebo dvaceti letech budeme mít v živé paměti události těch dnů.
Markétčina ústní dutina je o dva vylezlé zoubky bohatší, vyklubaly se jedničky dole a jak jinak, byl kolem toho nějaký ten křik a pláč, ale teď je Markétka v období klidu a kdyby jen trochu chtěla, mohla by své dva čerstvé přírůstky směle používat k rozkousávání mrkvových kaší, které dostává k obědu.
Už se také rozpovídala ve své kojenecké řeči, které stále nerozumíme – musíme být natvrdlí, protože Zuzanka mluvila tím stejným jazykem a přitom nám výrazy jako Dadada nebo Egrrgrrr pořád nic neříkají. Ale je to příjemné poslouchat něco, co už vzdáleně připomíná lidskou řeč. Je to známka, že se blíží doby, kdy obě naše holčicky budou trávit čas vzájemnou konverzací a hrou, zatímco my s Hanikem si budeme v klidu číst.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 557 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.