Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

A tu je recept na hruškovú náplň do frgálov

Autor: Flylady , 25.8.2006

Slávka + Emília+12tt


Hrušková nádivka
Sušené hrušky uvaříme, umeleme, smícháme s cukrem, mletým badyánem, vanilkovým cukrem, citrónem, sušeným mlékem. V případě nedostatku hrušek nastavíme např. rozmačkaným jablkovým kompotem. Na jeden koláč 200g sušených hrušek. Obdobně vytvoříme nádivku ze sušených švestek. Též lze užít kompotovaného či čerstvého ovoce, ale nemá tak výraznou chuť pro frgále typickou

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Zobrazeno doposud 261 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.