Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Akce roku 2004 - Vyšebrodské setkání

Vyšebrodské setkání 30.04. - 02.05. 2004 - VIII. Mezinárodní sraz historických vozidel a 5. sraz vozů VW + závod zařazený do Poháru mistrovství ČR historických vozidel

Autor: rukavička , 3.5.2004

Letošní setkání ve Vyšším Brodě se pro několik jedinců opět "vydařilo". Akce sama proběhla jak měla: v pátek příjezd, ubytování v chladícím boxu kláštera nebo v kempu, posez, v sobotu orientační závod a soutěž elegance, opět posez a neděle cesta domů spojená s tradičním pokusem o krátký výlet.


Setkání pořádal REHIV klub Praha a partneři, orientační závod byl spojen s jízdou zručnosti pro všechny automobily a motocykly kategorie třídy A_G a sportovní vozy do roku 1974.


Pátek: v noci při přeparkovávání za zdi kláštera byl Mildův "dědek" 1959 sestřelen při odbočování rychle jedoucím a současně předjíždějícím taxikářem, který ho "lehce" upravil. Ztráty přiměřené, psychická újma obrovská. Nikomu se nic nestalo (všichni zůstali fyzicky zdraví). (Událost v šetření, likvidátor se dostavil, auto v opravě -k 14.5.2004)dědek po nehodě


Sobota: závody -
Ondra B. 2. místo v orientačním závodě
Petr Kr. 3. místo v orientačním závodě
Milda K. - 2. místo v soutěži elegance vozů VW !!!!!!!!!!!!!


To jsme jim to tam pěkně vybrali,co?


Neděle: pomalý přesun ku Praze, pokus o výlet na zámek Kačina, většina ho však viděla pouze z parkoviště, kde probíhaly kontroly vozů a drobné opravy (uvolnění brzdy...:)




Cestou ještě nějaká ta zastávka,(utažení volného ložiska u L.Baterky) ale dojeli jsme, ne?

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 437 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.