Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Jílková

Autor: Beruška9 , 26.9.2008
Mile zeny,
dnes se ozvala dramaturgyne poradu Michaely Jilkove MATE SLOVO (www.mateslovo.cz, http://www.finance.cz/zpravy/finance/145818-michaela-jilkova-se-vraci-na-ct-s-poradem-mate-slovo/), pripravuje na 8.10. dil o porodu doma a situaci v ceskych porodnicich (skoda, ze ne obracene, ale treba ji jeste premluvim). Urcite oslovi i porodni asistentky a lekare/ky.
Nikdy jsem porad nevidela (podivam se nekde ze zaznamu, pokud to jde), ale nadejne je, ze trva 45 minut (a ne napr. 7). Je tam ovsem fura hostu, tak uvidime.
Rada bych tam byla za HAM, nikoliv za domarodky, tak me pani pozadala o nejake kontakty. Idealne napr. jednu spokojenou a jednu, ktera mela komplikace, musela do porodnice apod. Mozna si predstavujou nejakej krvak, ale ja bych jim tam rada doporucila zenu, ktera byla navzdory okolnostem taky spokojena ("proste jsme meli komplikace, tak jsme jeli do porodnice, co bychom taky delali jineho.."). Abychom se pokusily ukazat model porodu doma integrovanyho do systemu, jako v Nemecku treba.
Posilejte mi pripadne tipy na obe tyto zeny (mam furu kontaktu i naky konkretni tipy, ale tohle by mel byt nejen ilustrativni pribeh, ale i velmi dobre vystupujici, pozitivni, klidne a vzdelane osoby, tak taky navrhujte, udelam pak konkurs...). Idealni by byl nekdo jako Monika (tj. temer zena Karla Gotta, navic vedkyne), ale rikala, ze tu bohuzel nebude.
Je to primej prenos od 21.55.
Snad tam nepozvou Kiliana, na kohokoliv jineho se moc tesim!
petra

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1174 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.