Deníky Fotoalba Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

10. 2. 2008

Autor: vallan , 10.2.2008

Zase o pár týdnů starší od posledního zápisu, nějak v poslední době nemám psavou a ani Hani se do toho zrovna nehrne. To Zuzanka by určitě ráda psala, až by se od klávesnice prášilo. Zatím se naučila počítač vypínat, koná tak ráda, často a nekontrolovaně.


Právě odcházející týden měly Hanka se Zuzankou dost nabitý; snad každý den měly sraz s některými ze spřátelených maminek v Uxbridge a doma moc nepobývaly. Zuzanka má už víc jak týden rýmu a statečně smrká. Občas jsem zaslechl nějaké vyhrožování vysavačem, který má Bobinka ještě v živé paměti, ale zůstalo jen u slov - výhrůžky zabraly. Nedávno se jí na ruce objevil zase flíček atopického ekzému, ale usilovným mazáním jsme ho vymazali z povrchu Zuzančina.


Dneska prý Zuzanka Haníka obehrála v kartách, jak ji to naučil dědeček. Vzhledem k tomu, že většinou nosí po kapsách i drobné mince, mohla by si brzy něco přivydělat. Třeba při troše tréninku obehraje kamarády na hrací skupině.


I v angličtině holčička pokrokuje, některá slova říká sama česky i anglicky ( to je, tatínku, auto car... jede tam mašinka train... a podobně).


Tento víkend už bylo takřka jarní počasí - slunce, teplo, pivo na zahrádce - letos jsme sníh ani neviděli, asi si budeme muset pořídit tu televizu.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 392 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.