Deníky Fotoalba Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

30. 10. 2011

Autor: vallan , 30.10.2011

Přes letní prázdniny jsme toho prožili hodně, jak jinak. Haník a děti je strávily prakticky celé v ČR; s týdenním výletem do Vysokých Tater (to je na Slovensku, Zuzi a Markétko, kdybyste náhodou nevěděly). Haník měl po návratu dost práce kolem odstěhování našich nevyvedených nájemníků z Černošic a příprav domu na prodej, který je teď už na spadnutí.


Po prázdninách Zuzance začala škola a i Markétka se vrátila ke středečním seancím ve školce. Zuzanka je teď v Year 1, má novou paní učitelku a místo tancování chodí do dramatického kroužku (nechali jsme se inspirovat jejím pobytem na rožnovském příměstském táboře tamějšího dramaťáku, na kterém se jí moc líbilo, jak dokazuje i záznam z reportáže rožnovské televizní stanice). Taky začala s tenisem a pokračuje v Rainbows.


 


Maka sice nastoupila do školky mezi nejmenší, jako dřív, ale teď už povýšila a je mezi většími - koneckonců od ledna už bude mít i nárok na nějaké množství hodin hrazené ze státní kasy, takže bude ve školce trávit víc času než nyní. To je ale ještě pořád pár měsíců v budoucnosti.


 


Minulý víkend jsme si prodloužili a od pátku do pondělí jsme se procházeli ulicemi Paříže. Dětem z toho narostly ohromné svaly na nohou, ale všechno to turistické putování jsme jim vynahradili v pondělí v zábavním parku v Le Bois de Boulogne. Domů si holčičky přivezly miniaturní model Eiffelovky, který zítra Zuzanka ponese do školy, aby mohla referovat, co dělala o podzimních prázdninách.


 


Tak jsem nás několika svižnými odstavci přenesl přes ty tři měsíce, kdy tento deník zel prázdnotou a tím se pro dnešek rozloučím.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 562 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.