Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Zrození Malé duše

pokračování

Autor: Jiřule a 3 skřítkové , 20.6.2007

Kolem 5.ráno se probudily děti.Obě si ke mně lehly.Bylo to úlevné.Jemně me hladily po tvářích a rukou.Jejich přítomnost mi pomáhala od obav.



Pak dorazila Tamarka.Přijela prvním ranním vlakem.Nejdřív mě uvolnila masáží zad a nohou.Bylo to příjemné.Snažila jsem se usnout,ale pokaždé,když jsem začala upadat do slastného spánku,přišla bolest a probrala mě.



Jakoby mi Malá duše předávala vzkaz,abych zůstala bdělá a zůstala s ní ve spojení.Ano hodně mi pomáhalo myslet na Malou duši.Při každé bolesti jsem cítila její malé tělíčko ,jak sestupuje níž a níž.Cítila jsem její malé nožičky,jak se odráží od mých žeber.Bylo cítit,jak moc chce na svět.Babička si vzala děti a já přemýšlela.kdy odjet.Bolesti přicházely stále po 10 minutách.Ani o chvíli později ani o chvíli dřív.I silou byly pořád stejné.Jen jsem cítila,že máme odjet.V autě začaly bolesti přicházet po 7 minutách.Přijeli jsme do porodnice kolem 11 hodiny.Bylo tam ticho a příjemně.Lepší čas na zrození si Malá duše nemohla vybrat.Bylo krásné nedělní poledne.Dr.mě vyšetřila a k mé radosti zjistila,že Malá duše už ušla kus cesty.Byla jsem otevřená na 6cm.

Bolesti teď přicházely rychle za sebou.Jediné co mi pomáhalo od nich trochu ulevit bylo hlasité mručení a klek.Po nějaké době jsem věděla,že miminko už je v cíli a potřebuje vyjít ven.Potřebovala jsem tlačit,ale ještě bylo potřeba počkat.

Za chvíli už mi dr tlačit dovolila.Když začala odtékat plodová voda všechny jsme viděly proč Malá duše tolik spěchala.Její voda byla úplně hnědá.V kleče,opřená o postel jsem ze všech sil tlačila,aby Malá duše už byla v bezpečí mé náruče.Během pár minut jsem cítila,že vyklouzla z bříška ven.Na chvilku Malou duši odnesly,aby odsály zkalenou vodu a pak už jsme se mohly radovat z příchodu nového člověka.

A tak se zrodila Malá duše.Malá duše,která mě od svého příchodu do mého těla učila.Učila mě důvěře v lidi kolem mě,důvěře v sebe,ve svou intuici,důvěře v Boha.Učila mě trpělivosti a lásce.Věřím,že její lekce určené mě a jejím blízkým neustanou.

Celým svým srdcem děkuji Bohu,že Malé duši dovolil u mě zůstat a zrodit se.

A tak Tě tady vítám naše malá,silná Malá duše





Malá duše: Johana Kateřina



15.1.2006-.14:10



3110g 47cm

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 262 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.