Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Slunce v duši

Autor: Jiřule a 3 skřítkové , 25.1.2007

Sluneční paprsky sahající v pošmourném dni do pokoje prosvětlují každý jeho kout.Zní tichá hudba.Chvíle odpočinku..Slyším tlukot srdce.Bije klidně a silně.Zavírám oči a cítím vůni jara.Vůni slunce,rozkvétajících květin a ptačího štěbetání.Cítím tu vůni v každé buňce svého těla.


Držím tě pevně ve svém náručí.Schoulený do klubíčka tiše a klidně oddychuješ.Cítím jak s každým nádechem jsi blíž a blíž mé duši.


Jsme zase jedno tělo a jedna duše.Procházíš se se mnou po rozkvetlé louce.Stromy šumí,lehký jarní vánek nám hladí vlasy.Jdeme pomalu až k malému lesnímu jezírku.Slunce svítí na hladinu,která se v jeho odlesku nádherně třpytí.


Teplé sluneční paprsky a jemné vlnky na hladině nás lákají k dovádění.Skotačíme a smějeme se uprostřed lesního jezírka. Potápíme s e a smějeme se malým bublinkám,které se kolem nás vznášejí.


Plaveš ke mně a já se dotýkám tvých malých ruček. Najednou jsi menší a menší.jsi zase miminko.Směješ se a oči Ti září jako dvě jasné hvězdy.tančíme spolu pod vodou jako kdysi. Jako kdysi,když jsi byl ještě malým miminkem u mne v bříšku.Je to tak krásné…Tvá důvěra a Tvá láska


Držím tě pevně ve svém náručí a cítím jak rosteš.


Slunce mi hladí tvář.Otevírám oči a vidím Tebe-svého malého chlapečka.Svírám Tě pevně a s láskou.Cítím každý pohyb Tvého tělíčka. Cítím každý tep Tvého srdce.Tep,který dává mému životu smysl.






Jakoubkovi leden 2007


Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 424 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.