Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Kotletky se smetanou

Autor: Eset+2M , 8.6.2005

 


Takže kotletky: libovolný počet vepřových kotlet (podle velikosti rodiny, jedno jestli s kostí nebo bez kosti :-) naklepeme, osolíme, opepříme, podle chuti třeba i sladká paprika nebo jiné koření, dáme osmahnout na cibulce. Potom přidáme vodu a dusíme. Mezitím si připravíme takový bešamel ze zakysané smetany, normální smetany, z jemně nastrouhaného eidamu (cca. 15-20dkg), osolíme, opepříme, můžeme přidat i trošku hořčice. Až je maso změklé, bešamel na to nalijeme a ještě krátce podusíme. Podáváme ideálně s bramborem.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 593 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.