Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Pařížské řezy

Autor: misapoho , 7.2.2007
Na těsto:
2 skleničky polohrubé mouky, 1 sklenička cukru, 1/2 skleničky oleje, 1 sklenička vlažného mléka, 2-3 lžíce kakaa, 1 prášek do pečiva, 3 celá vejce.
Na pařížský krém: 2 šlehačky na šlehání, 2 ledové kaštany
Na posypání: 1 čokoládka MARGOT

Z ingrediencí na těsto vše elektrickým šlehačem vyšleháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný pekáč. Upečeme jako piškot. Necháme vychladnout.

Den před pečením těchto řezů si svaříme na plotně šlehačky s tyčinkami ledových kaštanů, necháme vychladnout a dáme do lednice do druhého dne. Druhý den, jak si upečeme piškot a necháme ho vychladnout, tak si ty šlehačky vyšleháme do krému. Krém natřeme na vychladlý piškot a hustě postrouháme čokoládou margot.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Zobrazeno doposud 564 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.