Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Bolesti uší - pokračování

Autor: Flylady , 4.6.2007

Andryi


Ctvrtka jablka na chvilku do mrazakau a pak prilozit na ousko. to je prvni pomoc od homeopata, nam to jakz takz na chvilku zabralo.

Malej ma 3x pichane usi, bylo to pokazde silene....

Jinak panadol...


Manka


Na ucho je NETŘESK! Víte co to je, taková ta tlustolistá rostlina vypadající jako kaktus. Roste na hřbitovech nebo skalkách. Vymačkat list na lžičku, trošku, ani ne půl lžičky, zahřát to nad svíčkou (pozor, ať to nepálí, jen teplé) a nalít do ucha. Ucpat vatou, chvíli ležet na boku, aby to mohlo působit. Další dávku hned za půl hodiny, další pak po 2 hodinách. Uleví už při druhé aplikaci. Zachránilo nás to vždy, ještě nikdy jsme nebyli na píchání uší!


Anouk


Hele, co je zajímavý, že se jednou radí na ucho studený a jednou teplý, to jsem z toho jelenice


Kopretina


Už je asi pozdě,ale mě jednou zachránila káplá šťáva z listu podbělu před pícháním. Možno aplikovat jen v určitou část roku,ale bylo to super.


Manka


Anouk, no mně to taky překvapilo, že Andrey píše studený, ale zas píše že jakžtakž na chvíli to pomohlo. A ten teplý netřesk je pomoc nafurt! :o)


Kopretina


Studený tiší záněty a ten "lék" zase má být teplý,ne? Asi pro lepší účinnost.
Jinak se má ucho chladit.


Ivča


Mně doktorka poradila malýmu dávat na ouško obklad - kapesník namočený ve studené vodě,přes to kousek igelitu,aby se to zapařilo.Omotala jsem mu vždycky hlavičku obinadlem,aby mu to nepadalo a řekla bych,že to taky pomáhá.Jinak měl samozřejmě kapky do uší (asi Otobacit,tuším),ale ten se,myslím musí rychle spotřebovat a nejde ho uchovávat v zásobě :o(

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1653 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.