Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Kvasinky

Autor: Flylady , 16.8.2006

Co nejvíc vynechat ze stravy cukry.


Dianka (♀3/04)


na ty kvasinky (i na ty ATB...) si kup v lékárně Fermalac, stojí do dvou stovek, je to 10 kapslí s mléčnejma breberkama. Je to bez receptu a používá se to jednak na léčbu zánětů a hlavně jako prevence, třeba i před gynekologickejma operacema. Mám s tím dobrou zkušenost, když nepomůže, rozhodně neublíží. Je to na 10 dní.


Baruschka


Sedací koupel - naplnit vanu cca po bedra a nechat rozpustit ve vodě 1/2 šálku soli a 1/2 šálku octa. Koupat se s koleny od sebe dokud voda nevychladne.


Většina těchto bakterií přežívá i při praní na 60 C, takže je nutné buď prádlo vyvařit, anebo dát do mikrovlnky anebo přežehlit, aby se bakterie zahubily.


Lucie


Chut na sladke pry (podle nejakych alternativnich nazoru) muze byt priznakem zamoreni organismu kvasinkami... Pri te nejmirnejsi verzi protikvasinkove diety se nesmi jist vubec zadny cukr, bile pecivo, testoviny a ryze; ma se drzet 3-6 mesicu. Zkusili jsme to, ale vydrzeli jsme to necele tri dny, jednak je to nezvyk (vydrzela jsem tri dny bez spaget, ale jen s velkym sebezaprenim, DH zas touzil po oplatkach), jednak je to ohromny organizacni problem (co k snidani - musli by se taky nemelo, tak zbyva jen bily jogurt, fazole a ovocny salat z ne moc sladkeho ovoce; male svacinky - kde rychle sehnat neco pripustneho k zakousnuti; jedina vhodna priloha jsou brambory, atd.) Pri radikalnejsich verzich diety je toho zakazaneho mnohem vic. Ma se jist hodne cesenku, cibule, horcice a jinych palivych veci, kysele atd., (pricemz drazdive veci nejsou moc dobre na mocove cesty) a vubec je ta dieta dosti omezujici, a to clovek jeste nevi, jestli mu doopravdy pomuze :-(


Fermalac vaginal se da pouzivat i preventivne jednou tydne jednu tobolku, s tim mam take dobre zkusenosti a pri tomhle schematu tolik neleze do penez. Nebo samozrejme placat si tam bily jogurt, ale v nem je pry tech bakterii mnohem min. Zato byva vzdy a vsude po ruce.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 322 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.