Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Dítě Blíženci

22.5. - 21.6.

Autor: Bára + kluci 10/05 , 16.8.2005

Malí Blíženci jsou velice hbití. Většinou jako první chodí, mluví a vy jste odpočátku jejich součástí. Tyto děti jsou ohromě vynalézavé a není nic, co by nechtěli vyzkoušet, což zejména v období batolete je pro jejich rodiče učiněné peklo. Není nic, na co by toto dítě nechtělo šáhnout či si vyzkoušet, co vlastně daná věc vůbec umí. Pokud ho budete chtít zavřít do nějaké ohrádky, nezapomeňte mu do ní dát mnoho hraček, knih, aby se nenudilo.

Ve škole toto dítě bude výborným čtenářem či pisatelem slohových prací. Při vypravování si rádo vymýšlí, ale není to z důvodu toho, že by chtělo záměrně lhát, ale jen protože rádo používá svou fantazii.

Jelikož toto dítě většinou nedokáže uspojit jedna záliba, musíme ho neustále učit trpělivosti a ochotě vytrvat. Není jednoduché udržet jeho pozornost, ale když už se to někomu podaří, bude pak odměněn obrovským zájmem z jeho strany.

V dospívání budou tyto děti středem pozornosti. Chlapci budou často střídat přítelkyně a dívky budou těmi nejlepšími herečkami pod sluncem.


Další horoskopy (Jak poznáme Blížence, Muž Blíženec, Žena Blíženec, Dítě Blíženec, Blíženec Nadřízený, Blíženec Podřízený, Slavné osobnosti ve znamení Blíženců)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1382 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.