Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Dítě Beran

21.3. - 21.4.

Autor: Bára + kluci 10/05 , 16.8.2005

Od narození bude toto dítě vyžadovat pozornost od všech v jeho okolí. Když se mu nebude něco líbit, dá to patřičně znát často vypukne až v hysterický pláč.

Dítě Beran má sklon k úrazům a to bez sebemenšího zlehčování. Je důležité před ním schovávat ostré předměty a vyvarovat se popáleninám a opařením.

Jak poroste, tak v něm poroste i vzdor a vymáhání si svých práv. Po každém výbuchu na Vás vyhrkne zářivý a triumfální úsměv. Rádo se podělí o své hračky, ale běda, když někdo zraní jeho city.

Již na základní škole se děti nebudou chtít učit. Nezmůžou zde nic tresty či hrozby. Nejlepší strategií je vzbudit u dítěte Berana lítost, tím že řeknete, že ono vlastně není tak chytré a dobré jako ostatní děti, ale vy ho i tak máte rádi. Dítě Beran nikdy nemůže být méně dobré jak ostatní, tudíž vše přehodnotí a v mžiku se z něj stane vzorný žák.

Toto dítě má mnoho rozporuplných rysů, je zrovna tak praktické jako idealistický snílek, který je stejně tak naivní jako odolný. Pokud toto dítě povedete příliš tvrdě, bude se u něj projevovat rys obranné krutosti. Budete-li ho vést citlivě a moudře, bude neobyčejně velkomyslné a soucitné.

Jestli něco toto dítě opravdu potřebuje, tak to je důvěra v jeho schopnosti a neustálá chvála. Poté dosáhne přímo zázraky.


Další horoskopy (Jak poznáme Berana, Muž Beran, Žena Beran, Dítě Beran, Beran Nadřízený, Beran Podřízený, Slavné osobnosti ve znamení Berana)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1250 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.