|
|
Krůtí prsa na houbách |
|
Autor: Kičína, Sona Richard Hanka , 1.9.2006 | |
| Krůtí prsa naklepeme a na rozpáleném oleji zprudka osmahneme, aby se uzavřely póry. Pak nakořeníme nejlépe grilovacím kořením na kuře. Sůl není potřeba. Ve vedlejším hrnci si dopředu připravíme vývar - houbovou kostku tak do 3/4l vody. Maso podlijeme, zasypeme povařenými houbami a přikryjeme. Necháme vývar skoro vyvařit - pozor, jakmile se úplně vyvaří, okamžitě se to připálí. Když už je tam toho vývaru trochu a maso je pěkně měkkoučký, nastrouháme navrch blaťácký zlato, přikryjeme poklicí a necháme rozpustit do hub. Jako přílohu doporučuju rýži.:-) |
|
Zobrazeno doposud 175 x.
|
|