Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

2.ročník VW setkání Bratrstva v Doubravčicích 2004 (6.-8.8.)

Program: P-příjezd účastníků, ubytování, grilování, hry.S-konzumace proslulého doubravčického guláše, pak start orient. závodu, večer výsledky, volná zábava v mezích zákona, grilování, debata.N-dobrovolný odjezd a úklid použitého pozemku

Autor: rukavička , 8.8.2004










Pátek- dorazili první jedinci, posílili se na další den a v sobotu dop. přijel zbytek výpravy. Orient. závod byl odstartován krátce po 14h, šlo o jízdu bez mapy, dvě trasy, cíl neznámý-společný. Cesta vedla malebnými vískami (v jedné z nich je dodnes na bývalé budově JZD památný nápis“Společnou rukou k větším úspěchům!“), hlubokými lesy, úzkými silnicemi a podél mohutné řeky Šembery.


Na trať náročného závodu vyrazilo sebevědomě 8 vozů.Cestou zodpovídaly zákeřné otázky týkající se a)okolí (např. který druh piva se čepuje v hospodě ve Viticích?, které zvíře umístil majitel na svou novostavbu na okraji D.?), b)historie místa cíle (která osobnost zde zahynula?), c) z oblasti VW (ve kterém městě je sídlo firmy Karmann?, co musí být u Brouka rychlejší než jeho podvozek?). Doplněné odpovědi do křížovky pak vytvořily tajenku- místo cíle. Něco se nevědělo, ale do cíle – k mohyle bitvy u Lipan – dorazily všechny vozy. HURÁÁ!!!



Pak koupání, odpočinek, fotbálek mezi stromky na zahradě (pokud něco v dohledné době náhle uhyne – těšte se kolektivně na pěknou fakturu!J), grilování, popíjení zlatavého moku...atd. Pro některé tak sobota končila až v neděli k ránu. Neděle byla zpestřena úklidem a sledováním spec. filmu se starými reklamami na vozy VW a film. ukázkami. Dobrovolně nakonec ale odjeli všichni. Někteří na obhlídku nového luxusního sídla Kudrnů ve Velence.




  • Bylo to krásné, ale VW setkání Bratrstva žlutejch rukavic bude putovní, proto: PŘÍŠTÍ ROK SE SEJDEME v ČELÁKOVICÍCH!!!!

  • Orientační závod: výsledková listina: 1. místo P.Kvasnička/L.Loblová, 2.místo O. Brom/T. Bromová, 3. místo L.Sýkora/P.Beránek

  • Prosím ozvěte se, domníváte-li se, že jste majitelem některého ze suvenýrů, zanechaných v Doubra: a) krásné sexy růžové dvoudílné plavky b) ručník stejné barvy+bílá c) ručník v odstínech modré s překvapeným delfínem d) krabička plná papírků k hazardní hře Prší e) spousta malých nevzhledných figurek uzavřených v plechovém pouzdře s nápisem Šachy f) bílo/červená utěrka (předtím ukrývající piškotového brouka – ale ten zmizel?!) g) několik zapalovačů- funkčních, nikoliv cenných (–toto zatím nalezeno-)

  • Kromě toho zde bylo zanecháno spousta jídla a dobrot, takže naše rodina nebude v nadcházejícím období trpět – ale nic z toho nevracíme!JMňam Totéž se týká zlatavého moku několika značek – při jeho pití na vás budeme vždy myslet!

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 383 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.