Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Mishah očekávaná holčička

Autor: Lvice+lvíčata , 19.5.2010
19.5.2010 13:25:05

Chci napsat, že se nám taky minulý týden (12.5.) narodila očekávaná holčička. Moc děkuji za všechny Vaše rady tady, určitě to pomohlo k holčičce.


Doma mám 2,5 letého chlapečka, u toho jsem pohlaví nijak neřešila, zadařilo se otěhotnět raz dva-měřila jsem bazální teplotu, ovulka byla 14.den a sexík 12. a 15.den, tak těžko říct, co z toho..
U holčičky: od ledna(2009)jsem se snažila dodržovat stravu podle knížky Holku nebo kluka, (to jsme se ještě nesnažili, chtěla jsem začít snažení v březnu/dubnu), hlavně jsem vynechávala solené věci,omezila pečivo. pila vodu s citronem a 2xdenně jedla tabletu Mg a Ca-samostatné balení, žádné kombinace.Vždy ráno a večer po jedné tbl.od každého.
Asi po 3 měsících jsme se začli o mimi snažit, zkoušli jsme to dál od ovulky (Ta mi teda chodila jak hodinky 14.den-potvrzeno dr, testy a měřením BT)..začli jsme asi 4 dny před, ale nic z toho nebylo, každý měsíc jsme se přibližovali k ovulce (kromě holčičky jsme si přála mít děti věkově blízko sebe, takže jsem nechtěla takto čekat třeba rok,až se zadaří..).nakonec se kupodivu zadařilo, až když jsem si už říkala, že je jedno, jestli to bude kluk nebo holka.. tulení bylo 10.,12. a 14.den cyklu (ovulka opět 14.den). Navzdory všem pověrám-nebylo mi vůbec špatně ( u syna špatně až do 15.týdne), celkově jsem se cítila hrozně dobře~;) Nicméně jsem se pak na to pohlaví ptala se při každé kontrole...doma hory růžových hadříků~t~.  Ještě jednou děkuju, myslím, že u nás opravdu zabrala spíš ta strava..~w~

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1067 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.