Deníky Fotoalba Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

10. 3. 2013

Autor: vallan , 10.3.2013
Co se za uplynulý měsíc událo u Koníkových? Nemálo se událo, a o tom Vám teď v krátkosti napíšu.

Zuzanka přestoupila do Slestad skolan, tedy do zdejší základní školy takzvaně za rohem. Přestup probíhal za okolností, kdy jedna škola nevěděla, co dělá ta druhá, takže ten přestup v podstatě zorganizovala Hanka a bylo. Zuzanka je šťastně uhnízděná v nové třídě, už nemusí ráno vyčkávat na taxi a odpoledne strpět rozvoz důchodců po městě.

Markétka nadále navštěvuje školku, i když teď je to intenzívnější, protože Haníkovi začal každodenní kurz švédštiny v jazykové škole v Linköping, takže Mačice je teď ve školce každý den.

Zima se nám pomalu chýlí ke konci a my jsme přidali k bruslení další sportovní aktivitu - lyžování. Pořídili jsme nám všem lyžařskou výbavu a posledních několik víkendů jeden den věnujeme tréninku mládeže. Holčičkám jde lyžování z kopce moc dobře a baví je to. Po začátcích na místních pidikopečcích v Lambohov a ve Valla jsme minulý víkend a dnes strávili půlden na sjezdovce Ombergsliden - to je kopec asi 60 km od nás, kde je jeden velký vlek a jeden malý pro děti. Zuzanka jezdí sama, zvládne i velký kopec.. Markétka s podporou zvládá ten dětský.

Ve fotogalerii je fotka z dnešního výcviku na Ombergsliden.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 417 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.