Deníky Fotoalba Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

3. 12. 2008

Autor: vallan , 3.12.20081 měsíc 1 týden 6 dnů života dítěte
Dnes, tedy na konci šestinedělí, byla Markétka kontrolována a vážena; nadále trhá kojenecké rekordy poté, co se se jazýček váhy zastavil na číslici 5. Pět kilo, přátelé! A to většinou v noci nevstává, takže pauza mezi posledním nočním a prvním ranním krmením bývá 5-7 hodin. Tak má asi těžké kosti. Celkově byla kontrola veleúspěšná, Haník dokonce domluvil, že Markétku pozvou na vyšetření kyčlí ultrazvukem. Normálně to tady nedělají, prohlídka kyčlí probíhá upřeným lékařským pohledem do inkriminované oblasti. Také se snažili Haníkovi nakukat, že pro Meggie nemají v dohledné době místo na očkování zdejší verze české trojkombinace (ve zdejší variantě se očkuje proti více nemocem), ale Haník je přesvědčil a dohodl očkování na 17. prosince. Bravo, Haníku!
Markétka nijak nevybočuje z režimu, který jsem popsal minule, jen se na nás čím dál víc směje. Dnes dorazila poštou roztomilá hrací podložka s hrazdičkou a oběšenci, ale hlavně přišlo také stoupátko ke kočárku, na kterém se bude vozit princezna Zuzanka, takže odpadne tahání se se dvěma kočáry.
Zítra proběhne testování, ideálně v podmínkách Uxbridge vzdálených - počasí by mělo být docela pěkné, i když velmi chladné, jak je tady v posledních dnech obvyklé.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 617 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.