Deníky Fotoalba Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

18. 1. 2009

Autor: vallan , 18.1.2009
Další rok se překutálel a u nás se vystřídaly vánoční i povánoční návštěvy babiček a dědečků z Černošic i z Rožnova. Doma je situace beze změn, Zuzanka se psychicky připravuje na novou školku a zatím se o ní vyjadřuje s mírným nadšením. Byli jsme se v Hillingdon Primary School podívat a zase tak na větvi jsme z toho místa nebyli, ale "tety" byly příjemné a Zuzanka se dobře bavila - pomineme-li úvodní ubrečenou scénku, když jsme ji nechávali ve třídě, ať se seznamuje s prostředím a lidmi, zatímco jsme šli vyslechnout přednášku paní ředitelky. Na konci nechtěla Bobina ani odejít.
Školka začíná Zuzance ve středu 21. ledna, tedy za pár dní. Rozhodli jsme se, že bude v pondělí a pátky nadále docházet do stávající školky na sve dopolední seance a zbytek týdne bude trávit dvě a půl hodiny odpoledne v té "nové".

Markétka teď váží něco okolo šesti kil, je stále aktivnější v tom společenském slova smyslu; denní a noční režim zatím neupravila, což je nadmíru vyhovující. Dnes večer měla nejaké zaražené bubliny a hooodně jí ti trápilo, takže jsme museli protáhnout komín, aby se dostalo ven, co překáželo. Povedlo se a Markétka pár minut nato spala jako dudek. Teď už zase z pohovky pomlaskává, vypadá to na závěrečnou večeři před spaním.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 538 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.