Deníky Fotoalba Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

3. 4. 2011

Autor: vallan , 3.4.2011
Minulý víkend jsme absolvovali představení Zuzančiny taneční školy, kde Zuzi měla tři krátké tanečky. Taneční školu vedou dva starší lidé, jimž před několika lety při autonehodě zemřela dcera, která taneční školu provozovala. Představení probíhá každý rok, vystupují v něm převážně dívky a ženy (letos tam byl jeden kluk, myslím, a to v Zuzančině skupině mrňat) a bývá prodchnuto vzpomínkovou atmosférou a teskněním za zesnulou. Byl to téměř čtyřhodinový zážitek, z toho Zuzi se objevila dohromady asi na deset minut. Bylo to srandovní, děti se motaly a navzájem po sobě neustále pokukovaly, co zrovna kdo dělá. Sklidily bouřlivý potlesk a Zuzanka od nás po vystoupení dostala květinu v květináči (řezané měli jen ovadlé). Ostatní vystoupení byla různorodá, bohužel v některých učinkující dívky a ženy i zpívaly. Markétka byla trpělivá a celé to dlouhé představení vydržela bez scének, tu a tam se bála, když byla nějaká bouřlivější čísla, a až posledních deset minut se vyloženě nudila. Uvidíme, jestli se příští rok zase vypravíme za kulturou - zastávám spíš názor nezúčastnit se...

Tento víkend byl pěkný, jarní. Včera jsme si vyšli na výlet, v plánu bylo 9 mil (cca 14 km), ale dost záhy jsme seznali, že plán je nerealistický a vrátili jsme se zpátky do bodu A, kde se shodou okolností nachází naše oblíbená restaurace Miller&Carter. Bohužel přestali čepovat Staropramen, takže jsme si dali Guiness a k tomu pořádný burger s hranolky.

Dneska jsme vzali do parku Zuzančino kolo, protože Zuzi se už nějakou dobu dožaduje lekcí v ježdění. Zatím ještě nedovedla jezdit bez přídavných koleček a ta jsme odmontovali. Jezdila na koloběžce, měli jsme za to, že jí to pomůže s rovnováhou a koordinací. Nejspíš na tom něco bylo, protože po dvou minutách ježdění, kdy jsem jí na kole přidržoval, se rozjela sama, byť mírně vrávoravě! Za dalších pět minut už kroužila po parku a volala na maminku, ať se dívá, jak jí to jede. Jezdila pěkně, příště se budeme věnovat brždění.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 488 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.