Deníky Fotoalba Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

26. 8. 2010

Autor: vallan , 26.8.2010
Po návratu z Čech a Moravy se obě holčičky sestěhovaly do jejich přestavěného pokojíčku. Byly nadšené, když ho viděly. První noc v novém proběhla docela hladce; rozhodně poté, co jsme Markétce dali zpátky jejího Žužláka aka Žižaku, kterého jsme se původně rozhodli eliminovat hned po návratu do Anglie. Bylo to na ni moc změn naráz, tak ho dostala zpět a bylo dobře. Zuzanka je na své horní posteli nadmíru spokojená (pokud se tedy Markétka nesnaží se vyškrábat nahoru, to Zuzi bráni pozici a prská jako křeček).
První dvě tři noci byly mírně neklidné, ale teď, skoro po týdnu, Markétka vůbec neprotestuje v novém pokojíčku, nemá snahu chodit do naší ložnice (až ráno, kdy nás obě přijdou vzbudit).

Zuzanka má před sebou poslední týden prázdnin a popravdě nevím, kdo se nemůže víc dočkat, až jí začne škola. Počasí je v posledních dnech deštivé, včera jsme byli všichni spolu plavat v nedalekém bazénu v Ongar a byla to sranda. Zuzanka se dokonce ráda potápěla - to se naučila v Čechách.

Prázdniny v ČR Zuzance určitě prospěly - užila si s oběma babičkami a dědečky, má nové kamarády, naučila se hezké české R a pozapomněla to jemné anglické.

Markétka je divoška - mnohem živější než byla Zuzi v jejím věku - jde do všeho po hlavě. Je s ní sranda, ale na druhou stranu je teď dost mamánkovita a vzteklivá. Výrazný hlasový projev jí zůstal a ráda jej používá, až se zdejší neexistující hory zelenají.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 573 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.