Deníky Fotoalba Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

27. 6. 2010

Autor: vallan , 27.6.2010
Dnešní parný den (podle předpovědi počasí mělo být okolo třiceti stupňů) jsme strávili s kocovinou na návštěvě u známých, kde jsme si včera večer tu opici pořídili. Byla to oslava narozenin kamarádky Jane, u nich doma, a my jsme tam večer zanechali auto a domů jsme těch pár ulic přepotáceli pěšky, se dvěma kočárky s našimi napůl spícími dětmi.
Anglická narozeninová party zahrnovala hraní různých her, spoustu zdvořilé konverzace s novými známými a taky nějaký ten alkohol.
Dnes dopoledne jsme k nim tedy dorazili pro auto a zůstali tam až do nějakých pěti odpoledne. Mají tři děti, jejich nejmladší, syn Jack je Zuzančin spolužák ze školky a budou spolu chodit i do školy. Veselé bylo, když jsme vpodvečer odjížděli, Jack volal: "Zuzana, I'll marry you!" V překladu "Zuzano, vezmu si tě za ženu!" Myslím, že mu to nakukaly jeho starší sestry (6 a 8, myslím).

Stále se něco děje v tom našem malém světě. Zuzanka ve čtvrtky navštěvuje na dvě hodiny školu, chodí na tancování a s Haníkem a Markétkou plavat. Haník si více užívá svůj čas ve sportovním klubu, kde se o Markétku starají paní na hlídání. Markétka to prý většinou snáší velmi dobře, snad jen v úvodu protestuje, ale brzy se poddá. Markétka skládá dohromady slova, takže se docela domluvíme, česko-anglicky. Zuzanka se snaží Markétku organizovat a do všeho možného nutit, ale má to holka čím dál těžší. I my to máme čím dál těžší se Zuzankou, která je svéhlavá a vzpurná. Není to ale nic hrozného, jen musíme v sobě pěstovat trpělivost.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 523 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.