Deníky Fotoalba Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

17. 5. 2010

Autor: vallan , 17.5.2010

Snesly se na mou hlavu výčitky, oprávněné, že tuto zahrádku zanedbávám. Tak jsem včera shromáždil naše mladé modelky a předestřel Vám sérii fotografií, které vlažně ilustrují tep doby u nás doma.


Zuzanka chodí do tanečního kroužku, kde jedenkrát týdně stepuje a baletí. Na balet má růžový dres, růžový svetřík a bílé cvičky, na step černé stepové botky. Byla tam už třikrát, myslím, z toho jednou jsem se tam vydal s Haníkem a holčičkami i já. Stepovou část jsme zpočátku sledovali, ale Zuzanka věděla, že se díváme, takže se předváděla a pořád se točila směrem k nám, jestli ji sledujeme, a tak jsme se raději vzdálili, abychom ji nevyrušovali. Počkám si až na nějaké vystoupení, ať už doma nebo v Royal Albert Hall. Balet nemáme možnost vidět, protože ten trénují v jiné místnosti (ani nevím, zda zrcadlové), kam nemají čumilové přístup.


Přišel nám dopis z místní školy, že se na Zuzanku těší a může chodit jednou týdně na pár hodin na seznamovací hodiny, aby si už pomalu zvykala na prostředí školy, přítomnost učitelstva a spolužáky (některé už zná ze školky). Zuzanka se recipročně těší do školy a já si myslím, že jí to udělá opravdu dobře, ten příliv informací a společnosti.


Markétka je v poslední době nějaká vzteklina, hodně křičí a odmítá nabízené. Ve chvílích dobré nálady je ale k zulíbání a se Zuzankou si docela pěkně hrají. Hry většinou vymýšlí Zuzanka - často zahrnují předstírané dopravní prostředky, vaření, nakupování nebo dělání nepořádku jen tak. Nedávno dostala Zuzi ode mě na holou za to, že (už po několikáté a po varování) Markétku bila. Většinou jsou ale kamarádky, už od těch šesti ráno, kdy nás všechny Markétka probudí svým radostným voláním a lomcováním s postýlkou.


Markétka chodí s Haníkem (a Zuzankou) na toddlery, kde si prý pěkně hraje a ostatním dětem neubližuje. Jsem rád, že se holky tak pěkně začlenily do chodu vesnice. V prostředí londýnského předměstí to tak hladké nebylo.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 550 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.